Bouwbiologie

Dagelijks staan wij bloot aan zichtbare en onzichtbare lichamelijke belasting. Denk daarbij aan zonlicht, luchtvervuiling, stress, voeding ed. Maar ook zaken als zendmasten, mobiele telefoons, hoogspanningsmasten en aardmagnetisme. Deze laatste zaken, ook wel elektro-smog genoemd, kunnen grote gevolgen hebben voor onze gezondheid op korte en lange termijn. Echter de een is er gevoeliger voor dan de ander. De consequenties van elektro-smog kunnen klein starten, bijvoorbeeld slaap problemen, hoofdpijnen, fysieke onrust ed. echter kan het op lange termijn ons immuunsysteem zo op de proef stellen dat het lichaam niet meer in staat is om zichzelf te herstellen. Hierdoor kunnen allerlei fysieke problemen ontstaan.

Het meten van deze belasting en met name wat de effecten op ons lichaam zijn dus van groot belang om zo vroeg mogelijk jezelf te beschermen en daarmee je immuunsysteem te ontlasten. De effecten van elektro-smog zijn goed te meten met Bioresonantie.

Met de 2-daagse opleiding Bouwbiologie leer je meer over het ontstaan en de effecten van straling. Verder leer je praktisch hoe je dit meet in een omgeving en op een mens.

Locatie: Apeldoorn
Lesmateriaal: syllabus
Duur: 2 dagen
Lesuren: 14
SBU: 44
ECTS: 1,5
Datum:

Klik hier voor KTNO accreditatie: K9251
BATC | VBAG | VIV | VVET | NVST | FAGT

Wil jij deze cursus bijwonen? Meld je snel aan: