Docenten

Alida Reezigt

Hallo, ik ben Alida, moeder van 2 schatten van kinderen en gelukkig getrouwd. We wonen nu in mooie landelijke Blesdijke samen met onze honden en  pony’s.  Al mijn hele werkzame leven werk ik in de zorg en heb me vanaf 2013 steeds meer verdiept in de complementaire gezondheidszorg die bioresonantie biedt. Daarnaast heb ik aanvullende cursussen gedaan voor orthomoleculaire voedingscoach,  acupressuur en fytotherapie  bij dieren.

Al sinds mijn jeugd spelen honden en paarden een centrale rol in mijn leven. Ik zou niet weten hoe het is zonder deze dieren om me heen. Daardoor weet ik ook wat voor een zoektocht het kan zijn waarom een dier niet lekker in zijn vel zit, net zoals ook bij mensen het moeilijk kan zijn om er de vinger op te leggen.

Bioresonantie gaf mij de mogelijkheid om te zoeken en te behandelen met zichtbare resultaten. Na 8 jaar binnen de privé sfeer dit uitgeoefend te hebben, heb ik vanaf 2022 mijn praktijk Equihumana.

Het bioresonantie apparaat waarmee ik behandel, de Rayocomp PS 1000, heeft een zelfscan waarmee ik kan scannen op orgaan niveau. Dit apparaat kan naast  een diagnose stellen ook behandelen.  De Rayocomp PS1000 heeft als één van de weinige bioresonantie apparaten een medisch keurmerk. Met dit apparaat kan ik dieren maar ook mensen scannen en behandelen op locatie. Uiteraard heb ik voor mensen mijn eigen behandelruimte in Blesdijke.

Honden kan ik op locatie of in Blesdijke behandelen. Voor paarden kom ik op locatie.

Net zoals een motor de juiste brandstof heeft om goed te werken, heeft het lichaam goede voeding nodig om te kunnen functioneren en te herstellen. Om ook hierin het juiste advies te kunnen geven heb ik mijn certificaat als orthomoleculaire voedingscoach gehaald.

Ook voor dit jaar staan er weer aanvullende cursussen gepland zodat ik u nog beter van dienst kan zijn.